Horváth: Kívánom a Ferencvárosnak, hogy jusson vissza az őt megillető helyre!

Ferencvaros.jpgA Jászapáti labdarúgóinak családtagjai is csak megváltott belépővel ülhetnek majd a lelátón a Ferencváros vendégjátéka alkalmával.

A Jászapáti kétségkívül legismertebb játékosa Horváth Péter, aki három sikeres esztendőt töltött az Üllői úton. A támadónak rosszul sikerült a két csapat őszi meccse, hiszen Horváth korán megsérült.

– Utána pár hetet ki is kellett hagynom, és azt követően is kellett még néhány hét, hogy utolérjem magam – mondta a Jászapáti csatára. – Most azonban már jól vagyok, végigcsináltam az alapozást, erőnlétileg is rendben vagyok, remélem, ez a meccseken is megmutatkozik majd.

– Fradi-lázban ég már Jászapáti?

– Igen, itt már minden a szombati találkozóról szól. Nyugodtan mondhatom, hogy ez nem csak a közelgő mérkőzés miatt van így, Jászapáti az egész szezon során erre a meccsre várt. A hazai szektorokba szóló jegyek már mind elkeltek, a nagy érdeklődést az is jól jellemzi, hogy még a családtagjaink is csak megváltott belépővel ülhetnek majd a lelátóra.

– Milyen meccsre számítasz?

– Én mindig csak a győzelemmel vagyok elégedett, de a tisztes helytállás is örömmel töltene el.

– Tartod még valakivel a kapcsolatot a Ferencvárosból?

– Ebben a rohanó világban egyre kevesebb idő jut erre, de pár játékossal még néha beszélek. A korábbi bajnokcsapatból talán már csak hárman, Lipcsei, Dragóner és Balog játszanak az Üllői úton, velük szoktam beszélni néha. Mióta eljöttem, teljesen kicserélődött a keret a Ferencvárosnál, sok a fiatal. Fura lesz még mindig a Fradi ellen játszani, hiszen kötődök a klubhoz. Kívánom a Ferencvárosnak, hogy jusson vissza az őt megillető helyre, az élvonalba. (www.sportforum.hu)

XLsport