I. GYGV Kanizsa Kupa – Terep-rallye Országos Bajnokság II. futam

Kis_Czegledi.jpgNagyüzemben a Technosport Hungary műhelye! Szinte futószalagon követik egymást a versenyek; az olaszországi Italian Baja csak alig pár napja ért véget, és már itt is a következő verseny, a bajnokság második fordulója, a I. GYGV Kanizsa Kupa Nagykanizsán.

A Kis Sándor, Czeglédi Péter, Autoport4x4 EVO IV alkotta trió és a Technosport Hungary teljes csapata természetesen a remek évkezdet folytatására készül: az első bajnoki futam megnyerését, majd az olasz nemzetközi futamon elért második helyezést követően Nagykanizsán is a dobogó legfelső foka a cél.
Nagykanizsán a csapat is vizsgázni fog, hiszen a bajnok versenyautón kívül még négy terepjáróhoz is asszisztenciát nyújtanak, ami nagy kihívás és felelősség is egyben.

Kis Sándor
Alaposan besűrűsödött a szezonkezdetünk, de nem panaszkodhatunk! Igen jól kezdtük az évet, hiszen a magyar bajnokság első futamát jelentős fölénnyel nyertük, majd ezt követően – még egy hete sincs, hogy – Olaszországban is sikerült komoly nemzetközi mezőnyben, a második helyen célba érnünk egy hosszú és kemény versenyen! Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy ezzel az eredményességgel és hatékonysággal bármelyik csapat elégedett lehetne!
Remek csapatom van, a srácok kitűnő munkát végeznek és még ilyen nagyon rövid idő alatt is tökéletesen felkészítik a versenyautómat. Sőt, nem csak azt az autót, amivel Péter és én versenyzünk, hanem másik három csapatét is! Azt nem mondom, hogy teljesen kipihentek vagyunk, de a sikereinkből sok energiát tudunk meríteni.
Nagykanizsán is kemény verseny vár ránk, egy teljesen más kihívás, mint az előző két futam volt. Mindenképpen szeretnénk ezt a teljesítményt továbbvinni és elhozni az első helyért járó pontokat, ezzel is biztosítva a vezető helyünket a bajnokságban. Ugyanilyen fontos, hogy a csapatom ügyfelei, barátaim számára is tökéletes hátteret biztosítsunk, akárcsak eddig, most is!

A verseny programja:

A I. GYGV Kanizsa Kupa pénteken este hivatalos rajtceremóniával és egy nagykanizsai versenyautós felvonulással indul este 18.45-kor, a Deák téren.
A szombati első versenynapon a reggel 8 órakor rajtoló mezőnyre öt szelektív szakasz vár, Nagykanizsától nyugatra, 114 versenykilométerrel.
Vasárnap szintén reggel 8 órakor indulnak, három szakasz teljesítésére, összesen 74 kilométeren.
A szerviz és a verseny központja az egész verseny alatt Sormáson, az István Fogadónál lesz (7-es főút 215 km).

Kis Sándorral és Czeglédi Péterrel délután 14.30-tól lehet találkozni az István Fogadónál felállított szervizparkunkban!
A Technosport Hungary csapata az egész verseny során minden érdeklődőt sok szeretettel vár a szervizpark területén!

www.technosport.hu