Siófok ismét várja júniusban Európa legjobb ifjúsági ökölvívóit

Okolvivas.jpgMint már a korábbiakban hírül adtuk, az EABA (Európai Amatőr Ökölvívó Szövetség ) hazánknak ítélte a XII. Ifjúsági Ökölvívó Európa Bajnokság rendezési jogát.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség szervezőbizottsága az időközben felmerült technikai problémák miatt, az elnökség jóváhagyásával, megváltoztatta a XII. Ifjúsági Ökölvívó Európa Bajnokság rendezésének a színhelyét.
Az új helyszín Siófok városa lesz.

Az elmúlt évben komoly korszerűsítésen esett át a Beszédes József úti Sportcsarnok . Itt bonyolítjuk le a XII. Ifjúsági Ökölvívó Európa Bajnokság mérkőzéseit.
Magyar tengerünk partján fekvő Ezüstpart Hotel is megszépülve várja a XII. Ifjúsági Ökölvívó Európa Bajnokságon résztvevő versenyzőket, vezetőket, vendégeket.
Mint ismeretes, két esztendeje 2005-ben is Siófok volt a házigazdája a X. Ifjúsági Ökölvívó EB-nek.
Ezt megelőzően pedig 1995-ben Junior Európa Bajnokságnak tapsolhatott a lelkes siófoki közönség.
Ugyancsak Siófokon rendeztük hosszú éveken át a Junior Balaton Bajnokságot, ahová nemcsak Európából de a tengerentúlról is érkeztek ökölvívók.

A XII. Ifjúsági Ökölvívó Európa Bajnokság 2007. június 24.és 31.-e között várhatólag 30 ország részvételével zajlik.
Szakszövetségünk elnöksége , és szakmai bizottságai, biztosak abban, hogy a siófoki XII. Ifjúsági Európa Bajnokság öregbíteni fogja hazánk vendégszerető hírnevét, és versenyzőink kimagasló eredményeket érnek el.
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség sportolói szurkolói és vezetése valamint Siófok városa várja a résztvevőket, vendégeket, szurkolókat.

www.boxing.hu