Slimtrax – Promotion: Boxklub Óbudán

Óbudán jártunk a Szentendrei úton. Itt található a Slimtrax-Promotion boksz klubja.

toto160_2.jpgKiss "Toto" Zoltán kalauzol a gazdagon felszerelt edzőteremben, miközben utasításokat oszt a jelenlévő sportolóknak. Az edzőterem közepén a felépített ring, mellette a zsákok, erősítő berendezések, megtalálhatunk mindent ami egy fárasztó, izzasztó edzéshez szükséges.

A falakon mindenfelé képek, plakátok, és annyi serleg és érem, hogy egy helyre ki sem lehetett rakni, bárhova néz az ember mindenfelé található belőlük. Belinszky "Baby" Krisztina a Slimtrax-Promotion háromszorostoto2.jpg profi világbajnoka ma nincs itt, úgyhogy megvárjuk amíg első turnus végez a kimerítő edzésprogrammal, és Toto irodájában ülünk le egy rövid beszélgetésre, hiszen már érkezik a váltás, nincs ideje a zsákoknak kihűlni.

Megkérem Toto-t mondjon néhány szót a klubról, a sportolókról:

toto5.JPGKét éve létezik az egyesület, Krisztinával is immáron két éve dolgozunk együtt, Ő egyben az igazgató. A fiúk közül Feri négyszeres magyar bajnok, Gábor magyar bajnok harmadik helyezett. Az edzőteremmel kapcsolatban: eléggé telve vagyunk, du. 15-től este 19-20-ig folyamatosan jönnek edzeni, van, amikor később is érkeznek még. Általában Kriszti is, én is tartjuk az edzéseket. Kriszti legtöbbször 16-tól kezd el edzeni, 18-ig, ő végzi a komolyabb munkát, mivel a címmérkőzésekre egyfolytában készül, és, napi 22-25 menetet csinál. Nagyon komolyan, hibátlanul dolgozik. Őt nem kell figyelmeztetni. Én toto8.jpg1967-ben kezdtem el ökölvívni, 1983-ban hagytam abba. 10 évet Ausztráliában éltem. A profi ökölvívásban két éve vagyok benne. Legközelebb Móron bemutató meccset fog bokszolni a Pikács Mercédesz, és két fiút szeretnénk vinni. Profi mérkőzésünk legközelebb április 7-én lesz Tökölön a Küzdelmek Éjszakája V. gálán, utána április végén lépünk fel profi mérkőzésen. A teremmel kapcsolatban: nem egy nagy terem, de nagyon jól sikerült, nagyon jól felszerelt. Sok mindent köszönhetünk Krisztinek, aki mindenre odafigyel, és kordában tartja a dolgokat. Keménykezű, szigorúan fogja a dolgokat ugyanúgy, mint ahogy edz is.

Közben megérkezik a következő váltás az edzésre, nem akarunk tovább zavarni, mindenesetre jó volt látni egy ilyen pörgős, jól szervezett csapatot.
Majdnem elfelejtettem: Toto, Kösz az objektívet.

Linkek:
http://www.slimtrax-promotion.hu
http://www.belinszky.com

XLsport – Szabó Gabriella – Ezüstszegi József