Nyíregyházán kezdődik a div. II szezonja – interjú Illés Tamással

Tigers.jpgÁprilis 14-én, szombaton Níregyházán megkezdődnek a második divízió küzdelmei, méghozzá a Tigers – Heroes meccsel. Az idénynyitóról A Tigers elnökét, Illés Tamást kérdezte a sportmedia.hu.

A Veszprém elleni mérkőzés március végén nem sikerült túl jóra. Mi lehetett annak az oka?

Sajnos a veszprémi mecs egyáltalán nem sikerült. Egyszerűen fejben nem volt ott a csapat.

Tavaly ősszel sokfelől lehetett hallani, hogy az Uzsgorod Warriors-tól hozzátok került jónéhány tapasztalt ukrán játékos. Ők azonban mégsem kerültek be a csapatba, ha jól tudom. Miért nem? Érzékeny veszteséget képeznek ők, vagy eredetileg is úgy építettétek fel a keretet, hogy az ő játékuk bizonytalan?

A tavalyi évben érkeztek ukrán játékosok hozzánk, akik nagyon sokat segitettek. Eredetileg benne lettek volna a keretben, tavaly játszottak is már a Predators ellen, de sajnos viselkesési probléma miatt távozniuk kellett.

A csoportotokban két igen közeli ellenféllel kerültetek össze. A másik két csapat, a Miskolc és az Eger mérkőzési alapján az egriek tűnnek az erősebbnek. Velük játsszotok most otthon. Mekkora segítség a hazai pálya?

Igen az erösebb csapattal kezdünk. Számunkra annyiban elönyt jelent a hazai pálya,hogy nem kell utaznunk. De sajnos egyben hátrányt is jelenthet, mert még nem vagyunk profik, ezért sokat kell dolgozni a pályán, mivel nincsen még erre személyzetünk.

Az idény elején járunk, de már sok csapathoz hasonlóan ti is túlvagytok mérkőzésen. Teljes a keret, vagy már vannak a szezon előtt is sérült játékosok?

Szerencsére most sérültek nélkül kezdjük a szezont. Sőt, a tavalyihoz képest bővült a keret.

Az első és a második mérkőzésetek között majdnem egy teljes hónap telik el. Jó ez, hogy ekkora szünet van a két találkozó között? Mivel fog telni az a hónap?

Sajnos azt, hogy jó vagy nem, azt még magam sem tudom. Az biztos, hogy kemény edzésekkel fogjuk eltölteni ezt az idöt.

www.sportmedia.hu