Utcai Harc Vác 2007: Romboló rombolni készül

IMG_6215_lead.JPGLent voltunk "aTEREM"-ben az Utcai Harcos selejtező előtt, hiszen szombaton Vácon elcsattannak az első pofonok.

Megérkezésünkkor Bata Tamás versenyzői már a bemelegítést végezték. Szombaton Géczi Dániel (Romboló), és  Horváth Csaba lépnek a szorítóba. IMG_6197_160.JPGNagy a tét ismét, a profik között 200 ezer forintos pénzdíjért, az amatőrök között 25 ezer forintos pénzdíjért lehet küzdeni, és mindkét kategóriában a szép serlegért, melyet a Horfer Serleg ajánlott fel a selejtezőre.
Elképzelhető, hogy Madarasi Papp Miklós is fellép a váci gálán, de ez csak szombaton dől el véglegesen.
IMG_6156_160.JPGBár nem csak ők voltak a HMTA egyesület edzésén, látható volt, hogy ők kicsit erőteljesebben hajtották végre a feladatokat, amiket az edző, Bata Tamás meghatározott nekik.
Nem látszott rajtuk idegesség, Romboló elmondta, hogy készül a szombati napra, szeretne a döntőben ott lenni, de nem esik kétségbe ha valamilyen okból ez most nem fog sikerülni neki, az országos Döntő még messze van. Ahogy megismertük ezt az egyesületet, biztosak vagyunk benne, hogy a döntőn a klub több versenyzője is bevonul a küzdőtérre.
Szombaton 18 órakor kezdődik a gála Vácon a sportcsarnokban, érdemes lesz ellátogatni, remek estének ígérkezik.

XLsport – Ezüstszegi József