Ötödször is az első helyen

kisczegledi.jpg

Négy perces előnnyel, az első helyen ért célba a Kis Sándor, Czeglédi Péter alkotta páros. A Technosport Hungary versenyzői ezzel idei ötödik győzelmüket aratták.

A vasárnapi két szakasz összességében lényegesen rövidebb volt, mégis tartogatott izgalmakat a kettős számára. Az utolsó szakaszon, magabiztos, több mint hat perces előny mellett, nem kb. 25 kilométerre a cél előtt kaptak, egy jobb első defektet. Rekordgyorsasággal kicserélték a kereket, majd a hátralévő részt már probléma nélkül teljesítették, s az előnyükből is csak kevesebb, mint két percet vesztettek.

Kis Sándor
Összességében elégedett vagyok a hétvégével. Ezek a pályák leginkább a régi, klasszikus tereprallye pályákhoz hasonlítottak, nekem tetszettek. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, sikerült mindvégig az élen autózni, az újraépített autó nagyon jól muzsikált.
Az utolsó körben akadt némi izgalom. Hat perces előnnyel jöttünk ki az utolsó szakaszra, ahol kb. 20-25 km-nél kaptunk egy jobb első defektet. Megálltunk kicserélni, amit azt hiszem rekordsebességgel sikerült megoldanunk, szerintem két perc környékén. Az előnyünkből ugyan eladtunk így két percet, de a lényeg, hogy ismét a dobogó legfelsőbb fokán állhatunk.
Külön örülök neki, hogy a csapattársaink Ács László és Bagics Róbert is a dobogóra tudott állni, így csapatszinten is igazán sikeres hétvégén vagyunk túl.

Folyamatos hírek és információk a verseny alatt: www.technosport.hu

Előzetes eredmény
1. Kis-Czeglédi
2. Zaplezal-Zdenek +4:02
3. Ács-Bagics +9:45

www.technosport.hu