Del Piero apai örömök elé néz

alessandrodelpiero.jpg

Bár az olasz sajtó hetek óta találgatta, maga Alessandro Del Piero kürtölte világgá: bájos felesége, Sonia Amoruso gyermeket vár.

Miután Gianluigi Buffon és cseh modell barátnője, Alena Seredova nyilvánosság elé tárta, hogy gyermekáldásra készülnek, az olasz élvonalba visszajutó Juventus futballcsapatának másik oszlopos tagja, Alessandro Del Piero is úgy határozott, megosztja boldogságát rajongóival.

– Vannak olyan pillanatok az életben, amikor az ember szinte képtelen szavakba önteni azt a csodálatos érzést, amely belülről elönti – nyilatkozta a torinói klub és az olasz válogatott világbajnok támadója.

– Magánéletem új fordulatot vesz, nagyon büszke vagyok feleségemre, akit mindenben segítek majd a terhesség ideje alatt – tette hozzá Del Piero, aki két éve vette feleségül Soniát. A futballista egy torinói üzletben pillantotta meg az akkoriban eladóként dolgozó hölgyet, igazi szerelem volt első látásra.

A párocska igyekszik tartózkodni a nyilvánosságtól, visszahúzódott, botránymentes életük példamutató lehet több olasz futballistának. Sonia egyébként legutóbb júniusban, a torinói Stadio Comunaléban tűnt fel, amikor férje és csapattársai kivívták az élvonalbeli indulás jogát.

www.samsungsport.hu