Magyar – olasz: Elkelt a tízezredik jegy

jegytulajdonosok.jpg

Egy érdi édesapa és fia vásárolta meg az augusztus 22-i Magyarország–Olaszország válogatott labdarúgó-mérkőzés tízezredik belépőjét – s nyerte meg ezzel az MLSZ ajándékcsomagját. Három héttel a várva-várt összecsapás előtt tehát már elkelt a jegyek ötöde.

Egy érdi családé lett a válogatott mez

Pénteken is nagy volt az érdeklődés a belépőjegyek iránt, így korán, már 10 órakor gazdára talált a tízezredik jegy. A belépőt – további kettő társaságában – az érdi Zrufkó Péter és kisfia, Marci vette meg. A három jegy mellé a vásárolók Gaál Sándortól, az IBUSZ oktogoni sportirodájának vezetőjétől átvehették az MLSZ ajándékcsomagját, amelynek legbecsesebb darabja egy magyar válogatott mez volt. A családfő honlapunknak elmondta: nagyon várják már a mérkőzést, amelyen az egész család (két szülő, plusz a gyerek) ott lesz majd, és természetesen mindhárman a magyar válogatottnak szorítanak.

– Nagyon várom az olaszokat, de azért szurkolok, hogy a magyar játékosok lőjenek több gól, és nyerjék meg a meccset – jelentette ki az ifjú jegytulajdonos, aki nyomban magára is húzta az adidas által készített mezt.

www.mlsz.hu