Pitbull Team Budapest: Bárdosi Sándor is megérkezett

leadbardosi.JPG

A Pitbull Team ismét illusztris vendéget fogadott. Bárdosi Sándor látogatta meg Soroksáron Sándor György csapatát.

Az olimpiai ezüstérmes bírkózó Felföldi Szabolccsal, és Németh Nyiba Sándorral készül első MMA mérkőzésére. Most Szabolccsal érkezett az edzésre.
A meleg idő ellenére teltházas edzés volt, a kemény bemelegítés után rúgásokat gyakoroltak a fiuk, majd felváltva kesztyűztek egymással. Bárdosi Sanyi jól bírta az iramot, ami itt a Pitbullnál igencsak embert próbáló.

Az edzésre idelátogatott Romániából Nagy Arnold, az aradi Metal-box klub edzője is, aki szintén elismerően nézte a kemény meneteket.

edzes.JPGSándor György: "A szokásos csütörtöki edzés volt, kesztyűzés, természetesen földharccal egybekötve.
Bárdosi Sanyinak meg kell tanulnia az ütéseket és a rúgásokat védeni, a földharccal nincs baj. Szerintem Felföldi Szabolcsnál a legjobb kezekben van. Egy fél év alatt nagyon sokat fog fejlődni, ha így áll hozzá ahogy a mai edzésen, és kitartó lesz. Mi szivesen látjuk, látszik hogy komoly előélete van a küzdősportban, jóhumorú srác, azonnal beilleszkedett. Nagy Arnolddal és csapatával már találkoztunk edzőmeccsen, tartani fogjuk a kapcsolatot, és őt is szivesen látjuk bármikor."

Hamarosan a K-1 gálán találkozunk a Pitbull Team csapatával, ahol Veres Ádám, és Jánosi László is ringbe lép Debrecenben, augusztus 19-n.

XLsport – Ezüstszegi József