GSX-R Balaton-parti

gsxrbuli.jpg

Idén immár hatodik alkalommal rendezzük meg a GSX-R Klub nyári Balaton-parti Party-ját.

Szokás szerint a balatonlellei kikötő és környéke ad otthont az eseménynek, viszont némi változást jelent, hogy a Porto Bello Cafe helyett idén a vadonatúj Panoráma étteremben várunk benneteket a megszokottnál is finomabb étel és ital különlegességekkel, játékokkal, díjakkal és rengeteg kitűnő szórakozási lehetőséggel.

Az eseményen találkozhatsz a Full-Gas Racing Team versenyzőivel, Kispataki Viktorral, Németh Balázzsal, Risztov Évivel, Dilszky Gáborral, Adorján Tamással és még számtalan versenyzővel, baráttal és rég nem látott ismerőssel. A baráti rendezvényen jelen lesz a Magyar Suzuki Zrt. vezetősége is.

Ha voltál már lellei GSX-R Klub bulin, nem is kell emlékeztetnünk milyen kellemes órákat töltöttünk el már együtt, viszont ha még nem jöttél el soha, ne tétovázz! Garantáljuk, hogy nagyon kellemes és felhőtlen szórakozást nyújtó napot fogunk együtt eltölteni.
A programok között megtalálhatod az élménybeszámolóktól kezdve a komoly díjakért folyó kvíz játékokon át, a valódi fizikai felkészültséget igénylő gladiátor, kötélhúzás, bungee-run típusú játékokat is, csakúgy mint az arcizmaidat megmozgató szórakoztató vetélkedéseket.

Lehetőség szerint motorral gyere és hozd utasodat is, de motor nélkül is szívesen látunk.

Minden résztvevőt megillet az idei rendezvény hivalaos polója, amely elkészítésekor nem feledkeztünk meg Németh Balázs brno-i Superstock1000 Vk pontszerzéséről sem.

Az esemény látogatása klubtagok és barátaik, valamint meghívott vendégeink részére ingyenes.

gsxrbuli1.jpg

Szeretettel várunk partnereddel vagy szólóban 2007. augusztus 11-én 9 órától a Panoráma étterem teraszán Balatonlellén, a hajóállomásnál az alábbi programokkal.

ÉRKEZSÉS, KÖSZÖNTŐ 9-00 – 11:00
JÁTÉKOK 11:00 – 12:30

EBÉD 12.30 – 14:00
(Érkezéskor kapott étkezési jegy ellenében ingyenesen)
JÁTÉKOK, KVÍZ 14:00 – 17:00

FGRT ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ, (Kispataki Viktor, Németh Balázs)
BESZÉLGETÉS 17:00 – 18:30

VACSORA, ZÁRÁS 18:30 – 19:30
(Érkezéskor kapott étkezési jegy ellenében ingyenesen)

www.gsxrklub.hu