Lewis Hamilton és Sarah Ojjeh: Járnak vagy nem járnak?

saraheslewis.jpg

Több lap és internetes portál is világgá röpítette a hírt, hogy a titokzatos barna, akivel Lewis Hamiltont többször is lefotózták nyaralás közben az elmúlt napokban, nem más, mint Mansour Ojjeh 18 éves lánya, Sarah. Ojjeh a McLaren, valamint a csapat egyik fő szponzorának, a Tag Heuernek a résztulajdonosa, így a főcímek arról szóltak, hogy Lewis "a főnök lányával jár".

De valóban járnak? Lewis szóvivője szerint erről szó sincs, csupán barátok.

Sarah a milliárdoscsemeték gondtalan életét éli: szeret bulizni, mondják barátok, de a tanulmányait komolyan veszi: ősszel kezdi el a New York-i egyetemet. Számos hollywoodi sztárral baráti kapcsolatot ápol – így például Michael Douglas-szel és feleségével Catherine Zeta Jones-szal, valamint Jude Law-val. Lewis-zal a Monacói Nagydíj utáni partin találkozott először.

Az Ojjeh család vagyonát egyébként Sarah szíriai nagyapja, Akram Ojjeh alapozta meg azzal, hogy fegyverekkel kererskedett Franciaorzság és Szaud Arábia között. Illegális fegyverkereskedelem miatt egy alkalommal ki is tiltották Franciaországból. 1991-ben, 73 évesen halt meg.

Lewisra és Sarah-ra visszatérve: vajon mit szól a látottakhoz Jodia Ma, Lewis eddigi barátnője? Barátai szerint sokkolták a képek, amelyek Lewis-ról és Sarah-ról megjelentek. Jodia – aki egyébként szintén egy milliárdos lánya -, az elmúlt hónapokban a hong-kongi Zuma étteremben dolgozott, mint középvezető, de amikor Lewis-zal való kapcsolata kezdett megromlani, kilépett és azóta a barátai sem hallottak felőle.

"Küldtem neki néhány e-mailt, de nem kaptam választ." – meséli egy honkongi barát – "Sokkolt és meglepett bennünket, amikor láttuk a képeket Lewisról. Amennyire én tudom Jodia Londonban van, de bármikor visszatérhet Hong-Kongba."

www.f1bulvar.hu