Urbányi: A következményeket mindenki láthatta…

urbanyiistvan.jpg

Urbányi István, az Újpest FC vezetőedzője a Honvéd elleni, 4-1-re megnyert mérkőzést követő sajtótájékoztatón úgy értékelt, hogy a csapatnak sikerült túltennie magát a nehézségeken, és szépen zárta a nehéz hetet.

"Nehéz, de szépen zárult héten vagyunk túl. Hogy miért volt nehéz, azt mindenki tudja, de hogy miért szép, azt csak azok tudják, akik ott voltak az öltözőben. Hogy mi is történt az elmúlt napokban, azt talán sosem fog kiderülni, de a következményeket mindenki láthatta… Gratulálok a fiúknak! Igyekeztünk kihasználni, hogy a Honvéd hét közben nehéz kupameccset játszott, és úgy érzem, ez sikerült is. Ezúton is kívánok sok sikert ellenfelünknek az UEFA-kupában, hogy méltóképpen tudják képviselni a magyar labdarúgást." – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Urbányi István (fotó).

Az Újpest FC vezetőedzője – újságírói kérdésre – a játékvezetésről elmondta: ezúttal nem az Újpestet sújtotta több ítélet, de a bírók mindig akkor tudnak hozzátenni egy mérkőzéshez, ha hagyják a csapatokat játszani.

Urbányi István elmesélte: a lefújás után mobiltelefonjára kapott egy képüzenetet Rajczi Pétertől. A képen az edző egykori, játékos korabeli fotója volt látható – az akkori frizurája ma nem igazán számítana divatosnak… – a Honvéd-székház öltözőfolyosójáról. A tréner meg is jegyezte a csatárnak: érti a viccet, de felhívja a figyelmét, hogy a falon csak bajnokcsapatok tablói láthatóak…

www.sportforum.hu