Donadoni: Komolyan vesszük a meccset!

A szerdai mérkőzésre készülve kedd délután a találkozó helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban edzett az olasz válogatott. A jó egyórás, kiadós tréninget óriási érdeklődés övezte, több mint háromezer magyar szurkoló volt kíváncsi a világbajnok gárda edzésére.

olaszokedzenek.jpg

Mi nyitjuk az olaszok idényét

A sok lazító gyakorlatot, de kétkapus, lendületes játékot is tartalmazó foglalkozást nemzetközi sajtótájékoztató követte.

Roberto Donadoni, a Squadra Azzurra szakvezetője elmondta, hogy még nem tud kezdőcsapatot hirdetni, de az a határozott véleménye, hogy együttese olyan játékosokból áll, akik – függetlenül az összeállítástól – nem engedhetik meg maguknak, hogy egy bizonyos szint alatt teljesítsenek, függetlenül attól, hogy barátságos meccsről, vagy tétmérkőzésről van szó, s attól is, ki a soros ellenfél.

– Tulajdonképpen ezzel a meccsel kezdődik az idény, és ez már eleve olyan motivációt ad, hogy nyugodtan ki lehet jelenteni: maximálisan komolyan vesszük a Magyarország elleni mérkőzést! – Jelentette ki az olaszok szövetségi kapitánya.

www.mlsz.hu