Fölényes győzelem Algéria ellen

skaliczkylaszlo1.jpg

A hölgyek után a férfiak is a Pannon Kupán készülnek az év fő versenyére.

Skaliczky László együttese magabiztos győzelmet aratott ALgéria legjobbjai ellen. A magyar győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben, a végére pedig tizenöt gólosra nőtt a mieink előnye. A magyar csapatban többen is jó teljesítményt nyújtottak, de a kapuban Mikler Roland különösen jó napot fogott ki.

Férfi kézilabda Pannon Kupa

Magyarország-Algéria 37-22 (17-9)

56-60. perc: algériai hetes-góllal kezdődött a hajrá, majd a vendégek újra betaláltak. Két gyors magyar gól született, majd Halász talált be indításból. Egy védekezési hiba uán szereztek gólt a vendégek. Grebenár állította be a 37-22-es végeredményt (37-22).

51-55. perc: Gulyás góljával kezdődött az utolsó tíz perc. A vendégek is újabb gólt szereztek, majd hetesből is betaláltak. Nagy Kornél és Gulyás is gólt szerzett pillanatokon belül (34-19).

46-50. perc: Gulyás talpról, távolról szerezte újabb gólját. Ismét szépítettek az algériaiak, de Gulyás pillanatok múlva újabb gólt szerzett. Oláh hatodik gólját szerezte betörésből (31-17).

41-45. perc: hetesből szépítettek a vendégek. Putics szerzett újabb gólt befutásból. A vendégek újabb gólt szereztek, tartják a tíz gólos különbséget. Putics talpról lőtt gyönyörű gólt. Gulyás is megszerezte első gólját indításból. Iváncsik Gergő is betalált. Emeberelőnyben szépített Algéria (28-16).

36-40. perc: potyognak a gólok, a vendégek ismét felzárkóztak tíz gólra. Ilyés lőtt szép gólt távolról. A vendégek is betaláltak távolról. Zárkóznak a vendégek, újabb algériai gól született átlövésből. Ilyés állította vissza a tíz gólos különbséget. Iváncsik Gergő első gólját szerezte indításból (24-13).

31-35. perc: két gyors magyar gól született, ezzel lett tíz gól a különbség. Putics lőtt gólt emberelőnyben. Megszületett a második félidő első algériai gólja, majd Iváncsik Tamás azonnal betalált (21-10).

26-30. perc: Gyors gólváltás, de maradt a nyolc gólos különbség. Indításból szereztek újabb gólt a vendégek, majd Putics talált be ismét. Ilyés Ferenc is megszerezte első találatát, a vendégek hetesből állították be a félidei eredményt (17-9).

21-25. perc: újabb magyar indítás-gól született. Iváncsik Tamás a kapus lába alatt passzolt a kapuba. A vendégek szépítettek, de Mikler Roland szenzációsan véd. Putics újabb góljával már héttel vezettünk, majd újabb magyar gól születet, ezzel már közte nyolc (14-6).

16-20. perc: Algéria azonnal szépített, majd magyar hetes-gól következett. Gál befordult, és gólt lőtt. Újabb algériai szépítő gólt született. Gál egy indítás után a háta mögül szerzett gólt (10-5).

11-15. perc: szélről újabb magyar gól született, majd Putics Barna is betalált. A vendégek hetesből szépítettek. Gál lőtt gólt beállóból (7-3).

6-10. perc: Nagy Kornél szerzett vezetést a magar válogatottnak átlövésből, majd betörésből újabb gólt szereztünk. A vendégek átlövésből egyenlítettek. Oláh lőtt szép gólt szélről (4-2).

1-5. perc: az algériai válogatott kezdte a meccset. Az első gólt a vendégek szerezték, de a mieink hamar egyenlítettek. Sok hibával telt az első öt perc (1-1).

www.sportforum.hu