Madár november végén újra ringbe száll

erdeizsolt.jpg

A monokli.com információja szerint félnehézsúlyú bajnokunk, Erdei Zsolt november 24-én lép legközelebb ringbe, hogy megvédje WBO-elsőségét.

Hivatalosan még nem jelentették be a rendezvényt, ekképp „Madár” fellépését sem, ám a bokszoló elismerte, hogy hétfőn úgy kezdi meg Hamburgban az alapozást, hogy november 24-én szólítja ringbe a műsorközlő. A gála Németországban lesz, azonban a pontos helyszínnel kapcsolatban még nem látott napvilágot információ.

A kihívóval kapcsolatban jól értesültek tudni vélik, hogy a 33 esztendős angol Dean Francis (28 győzelem – 3 vereség) már aláírta a szerződését a mérkőzésre. Francis 9. az érvényes WBO ranglistán, pillanatnyilag ő az IBO interkontinentális, és a brit nemzetközösségi bajnok félnehézsúlyban. Ezen felül cirkálósúlyban brit bajnok, valamint nagyközépsúlyban WBO interkontinentális és Európa bajnok is volt.

Játékerejét tekintve Dean Francis jobb ökölvívó, mint a Murdoch-Blades-Santiago hármas, ám ismeretlensége miatt bizonyosan lesznek olyanok, akik elégedetlenek lesznek a kihívóval kapcsolatosan.

www.monokli.com