Abramovics mérgesen távozott, Mourinho nem izgul

romanabramovich.jpg

A Chelsea vasárnap kikapott az Aston Villa otthonában, a birminghamiek taktikus játékkal vetettek véget a londoni gárda 18 meccses veretlenségi szériájának. Roman Abramovics, a kékek tulajdonosa feldúltan távozott a Villa Parkból.

Az Aston Villa 2:0-ra verte a Chelsea-t, a hazaiak második góljánál Roman Abramovics megelégelte csapata szenvedését, és otthagyta a lelátót, majd lement az öltözőbe, hogy váltson néhány szót a játékosokkal. José Mourinho nem akadt össze az orosz milliárdossal, de nem is tulajdonít nagy jelentőséget Abramovics távozásának.

– A tulajdonos akkor távozik, amikor akar. Két hete magam is megnéztem az angol-német válogatott meccset és a vége előtt távoztam, hogy elkerüljem a forgalmi dugót – mondta a menedzser.

– Egyszerűen nem kaphatunk gólt szögletből a második félidő második percében. Megvolt a tervünk a meccs eldöntésére, és a szünetben is átbeszéltük a tudnivalókat, ezek után nem lett volna szabad ilen gólt kapnunk. Az idei bajnokság egyébként más lesz, mint a tavalyi. A középcsapatok rengeteget fejlődtek, több meccset fognak nyerni, nehezebb lesz ellenük játszani – nyilatkozta a menedzser.

www.samsungsport.hu