Szexi és durva viadal: Guminővel Úszás Oroszországban

gumibabakkal.jpg

Vadregényes táj, a vízben női testeket szorongató férfiak. A gumibabák elengedhetetlen kellékei a losevoi Guminővel Úszásnak.

Néhány orosz férfi és nő túl gazdag fantáziával rendelkezik. Az eredmény: 400-an felfújható szexkellék-babákkal  úsztak versenyt a Vuoksa folyó vadvizén. 

Az ötödik Guminővel Úszást a Szentpétervártól 110 km-re fekvő Losevo falu mellett rendezték meg. A szokatlan sportesemény szellemi atyja és szervezője Dimitrij Bulawinov, aki elmondta: a guminővel való úszás eredetileg viccnek indult, amelyet egy csupa részeg férfiból álló bulin találtak ki, ahová egyetlen nő sem ment el.

Amikor azonban letesztelték a guminők lehetséges használatait egy kempingtúrán, valaki felvetette: a guminő praktikus úszókellék lehetne.
Így született meg a verseny ötlete.

Az idei küzdelmen az erősebbik nem képviselői voltak többségben. Persze nők is voltak az indulók között, de ők semmi különöset nem találtak abban, hogy gumimelleket szorongatva kell úszniuk.

Ezért a szervezők igazságosak akartak lenni a női indulókhoz, ezért megengedték a férfi gumibabák használatát is. Sajnos ezek a babák mégis kimaradtak a vizes élményből, mert a férfi gumibabák bérlése túl drága lett volna…

A verseny legnagyobb erénye egyébként az, hogy ha az ember el is veszíti a felfújható lányt – ami versenyszabályokba ütközik – legalább van valaki, aki megakadályozza, hogy a versenyző belefulladjon a vadvízi zúgókba.

www.extrem.hu