Versenytánc: Fényes győzelem Angliában

melindamauro.jpg

A Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda páros győzelmével ért véget International Open.

Újabb rangos versenyt nyert meg a Vescovo-Törökgyörgy kettős. A Pro-Art TSE klasszisai a péntek éjszakába nyúló londoni International Openen szerezték meg az első helyet az amatőr latintáncosok között. Melindáék legutóbb az Imperial bajnokságon arattak sikert, így rövid időn belül a másodszor utasítottak mindenkit maguk mögé Londonban. Ahhoz nem fér kétség, hogy az utóbbi megmérettetés volt a rangosabb, hiszen gyakorlatilag világbajnoki mezőny ellen kellett helyt állniuk. Másodikként a szlovén Matej Krajcer, Iwona Golczak duó zárt, megelőzve az olasz bajnok Stefano Di Filippót és Anna Melnikovát. A döntőben volt még egy olasz páros: Nino Langella és Nataliya Maidiuk a hatodik lett. Törökgyörgy Melinda kitörő örömmel nyilatkozott honlapunknak:

"Hatalmas élmény volt ezt a versenyt megnyerni. Minden egyes pillanatát élveztük. Egy dolog miatt egy picit csalódott vagyok: nagyon kevés magyar volt itt, kár hogy nem sikerült többen kiutazniuk."

Váradi Martina és Andrea Silvestri a 3. körig jutott az International Openen, míg Tímer Péter és Kvitova Veronika a második körben fejezte be a versenyt.
(Fotó:XLsport)

International Open, Latin
A döntő végeredménye:

1. Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda (magyar)
2. Matej Krajcer, Iwona Golczak (szlovén)
3. Stefano Di Filippo, Anna Melnikova (olasz)
4. Alekszej Szilde, Anna Firsztova (orosz)
5. Jurij Batagelj, Jagoda Strukelj (szlovén)
6. Aniello Langella, Natalija Maidiuk (olasz)

www.versenytanc.com