Bajnokság előtt: Győrbe mennek a versenytáncosok

A hétvégén Győrben rendezik meg a latintáncok magyar bajnokságát, amely idén az „Austrotherm Kupa" nevet viseli.

A Magvassy Mihály Sportcsarnokban parkettre lép a világbajnoki cím esélyese, a Maurizio Vescvovo, Törökgyörgy Melinda páros, amely vezeti a világranglistát, és eddig a számtalan magyar bajnoki cím mellett – többek között – világbajnoki, és Európa-bajnoki ezüstéremmel is büszkélkedhetnek. Ebben az évben megnyerték a világ legnagyobb versenyét, a Blackpoolt, valamint a German Openen is aranyérmet szereztek. Jelenlegi formájukat tekintve minden bizonnyal újabb magyar bajnoki elsőséget érnek el november 3-án, de az utánuk lévő helyezések érdekesek lehetnek…

versenytanc.jpg

A Köcse György, Vaszily Veronika kettős a magyar bajnokság előtt jelentette be, hogy befejezte a közös munkát, így ők nem lépnek parkettre szombaton, de láthatjuk Andrea Silvestrit és Váradi Martinát, Magyari Róbertet és Szalai Ágnest, László Csabát és Mikes Annát, valamint dr. Faluvégi Andrást és Anasztaszija Jerofejevát, hogy csak egy pár nevet említsünk azon klasszisok közül, akik indulása biztos az idei bajnokságon.

A szervezők egyébként több hónapja dolgoznak azért, hogy ebben a szép művészeti sportágban 2007 november 3-a egy feledhetetlen napként íródjon be a versenytánc nagykönyvébe. További információk a magyar bajnokságról a www.versenytanc.com – on.