Schumachert a McLarenbe!

schumacher.jpg

A Bild hétfő számában eljátszik a gondolattal, milyen lenne egy Hamilton-Schumacher párharc jövőre a Forma 1-ben. A lap szerint nem lehetetlen, hogy Bernie Ecclestone-nak sikerül rávenni a hétszeres világbajnokot a ráadásra.

Olaszország

"A Juve-szív megállította az Intert" – írja a La Gazzetta dello Sport a vasárnapi olasz rangadóról. A lap ír a Milan újabb bírópanaszáról is, a Torino elleni döntetlent követően ugyanis a klub vezetői a játékvezetőt okolták a pontvesztésért. Sepp Blatter a Gazzetta érdeklődésére kijelentette: a FIFA nem tervezi videobíró bevezetését a futballpályákon.

Anglia

A Tottenhamnél rendkívüli elnökségi ülést hívtak össze, hogy megvitassák Dimitar Berbatov jövőjét, a bolgár támadó ugyanis jelezte: mindenképpen távozni akar a klubtól – számolt be a Daily Mirror. A The Sun szerint veszélyben Gareth Southgate munkája, amennyiben a Middlesbrough nem kezd el felzárkózni a tabellán, a vezetőség Paul Jewellt nevezheti ki a helyére menedzsernek.

Németország

A Bild spekuláció szerint elképzelhető, hogy a McLaren megpróbálja rábírni Michael Schumachert a visszatérésre. A wokingiak Nico Rosberget szeretnék szerződtetni Fernando Alonso helyére, a Williams azonban nem engedi el a fiatal pilótát, ezért más megoldás után kell nézni. Ez lehet Schumacher, akit Bernie Ecclestone is megpróbál rábeszélni a visszatérésre, mert ő is kíváncsi lenne, milyen eredményt hozna Hamilton és Schumi párbaja.

Spanyolország

"Dinho visszatért!" – számol be a Barcelona vasárnapi győzelméről, és a két gólt szerző Ronaldinho javuló játékáról a Marca. A lap úgy tudja, hogy a Forma 1-es Renault istálló vezetői már előkészítették Fernando Alonso szerződését, Flavio Briatore már csak a spanyol pilóta válaszára vár, a kontraktust akár már kedden nyélbe üthetik.

www.samsungsport.hu