RAMI Box Promotion Kiskunfélegyháza: A szándék is fontos…

ramileadd.JPG

November 4-én Kiskunfélegyházán került megrendezésre a Rami Box Promotion első box gálája.

Szerkesztőségünk jelen volt a rendezvényen, ahol nemcsak az algír sportolókat hiányoltuk, hanem azokat a nézőket is, akik bizony nagy számban hiányoztak a nézőtérről.
Külön dicséret a szervezőknek, hogy egyáltalán megrendezésre került a rendezvény, hiszen pótolni kellett a hiányzó ellenfeleket, ami az utolsó pillanatban nem lehetett könnyű feladat.
Győry Józsefre hivatkozva, reméljük a következő gálán már nem lesz foghíjas a nézőtér.
Személy szerint nekem a gálán, a női bokszolók mérkőzései tetszettek a legjobban.takacsrita.JPG
Takács Rita harciassága lenyűgöző volt a nagyobb súlyú, ám szintén harcias Rózsa Gabriella ellen, ez a meccs volt nálam a favorit. Kiss Dia, bár élete első mérkőzését bokszolta a tízszeres Magyar Bajnok, Európa Bajnok, Világbajnok Duca Anita ellen, kitartóan és szívósan végigverekedte a meneteket tekintet nélkül ellenfele eredményeire. Mizsei Vivien is nagyon jó meccset verekedett, édesapja és edzője, az olimpiai bronzérmes Mizsei György méltán lehet büszke lányára.
Nem panaszkodhatunk a fiúkra sem, hiszen sokuknak az utolsó pillanatban kellett beugrani a hiányzó ellenfelek helyett, látszik rajtuk, hogy felkészültek és megérdemlik azt, hogy telt ház előtt mutassák be tudásukat.
Külön megemlítem a kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatalt, ahonnan a polgármester, az alpolgármester és a sportosztály vezetője személyesen jelent meg a gálán, és információnk szerint a továbbiakban is támogatják a klub rendezvényeit, ami kitűnő példa lehet a magyar sportrendezvények tekintetében.

ramigyoztes.JPG

Hamarosan újabb gála következik, várjuk a fejleményeket.

XLsport – Ezüstszegi József