Saját vizeletét issza a Chelsea edzôjének felesége

tzofitgrant.jpg

Sok gondja lesz még Avram Grantnek Londonban. S nem csak a Chelsea játékosaival. José Mourinho mester utódjának inkább a felesége miatt lesznek problémái. Az asszonykát imádja bulvársajtó. Nem csoda, hiszen az extravagáns hölgy izraelben futó tévémûsorában – például – saját vizeletét issza.

Grant eddigi munkahelyei:

1981-1991: Hapoel Petah Tikva
1991-1995: Maccabi Tel Aviv
1995-1996: Hapoel Haifa
1996-2000: Maccabi Tel Aviv
2000-2002: Maccabi Haifa
2002-2006. Izrael szövetségi kapitánya
2006-2007: Portsmouth, technika igazgató
2007-Cheslea, vezetôedzô 

Ettôl fügetlenül a volt izraeli szövetségi kapitány bemutatkozás rosszul sikerült, bár a Manchester Unitedtôl idegenben 2-0-ra kikapni nem olyan nagy szégyen, még a Chelsea-nek sem. Az angol sajtó közelebbrôl is bemutatta Grantot. Petah Tikvában nôtt fel, és imádta az angol futballt, különösen a Leeds Unitedet. Futballistaként nem volt egy nagy talentum, ezért aztán korán eljegyezte magát az edzôsködéssel.

Tavaly Angliába érkezett, a Portsmouth igazgatójaként dolgozott, majd a Chelsea-hez került. A Sunday Times szerint Grantot jól motiválja futballistáit, ugyanakkor az önmenedzseléshez is ért. Tavaly odatelefonált egy izraeli sprortlap szerkesztôjéhez, merthogy annak sportrovata nem méltatta eléggé munkásságát a Portsmouthnál.
Grant most 80 éves édesapja, Meir Lengyelországban született, a második világháború idején Szibériába deportálták. Avram Grant tavaly Auschwitzban elmesélte, amikor a papája 15 éves volt, saját kezûleg temette el a szüleit, leány- és fiútestvéreit, szinte teljes családját elveszítette.

A Daily Mail a mester 43 éves felesége, Tzofit Grant különleges „alakításairól” ír. A hölgy egykor az izraeli tévében dolgozott, de színésznônek sem tehetségtelen. Izraelben a Milkshake címû tévéshowban szerepelt, egy alkalommal whiskyspohárból itta ki élô adásban a saját vizeletét, mondván: ez az igazán egészséges reggelire. Tudatta a nézôkkel, hogy a vizelet olyan hatású, amilyen a Holt-tenger sós víze. Máskor – persze fürdôruhában – paradicsomos spagettivel teli fürdôkádba ugrott egy férifival, majd egy pohár vörösborral koccintottak. Tzofit a tévénézôk nagy nyilvánossága elôtt csokoládéban fürdött, azt bizonygatva, hogy az édesség elônyös hatású a bôrre.

A hölgyet – állítólag – 9 éves korában egy szomszédja szexuálisan zaklatta. Szóval a Grant-család bôséges témát szolgáltat a bulvársajtónak.
 
www.borsonline.hu