Hódító Hamilton legújabb áldozata a legszebb Pussycat lány

nicolescherzinger.jpg

Lewis Hamilton hamar megtalálta a módját, hogyan vigasztalódjon az elbukott Forma-1-es világbajnokság után. A McLaren-Mercedes ifjú brit tehetsége az MTV zenei csatorna müncheni díjkiosztó gáláján közelebbről is megismerkedett Nicole Scherzingerrel (képünkön), a Pussycat Dolls gyönyörű énekesnőjével.

Most aztán tényleg irigykedhet a férfi társadalom Lewis Hamiltonra. Nem csupán azért, mert a világ egyik leggyorsabb autóját vezetheti, hanem mert a nemzetközi sztárvilág egyik legszebb hölgyével randevúzik. Hamilton az MTV müncheni gáláján találkozott a szépséges Nicole-lal, aki a hivatalos ismerkedő körök után a zenészek számára fenntartott terembe invitálta a 22 éves brit pilótát.

A müncheni díjkiosztó sztárvendégei szerint a két fiatal között szinte szikrázott a levegő, egymás fülébe súgdolóztak, majd a parti végén telefonszámot cseréltek. Hamiltont ugyan a napokban egy londoni mozi előtt lefotózták egy szőke ázsiai nő társaságában, biztosra vehető, hogy semmi pénzért sem kockáztatná új románcát a Pussycat Dolls gyönyörű énekesnőjével.

Azóta, hogy néhány hónapja elvált legendás szerelmétől, a hongkongi származású Jodia Matól, Hamiltont több hírességgel is összeboronálták. Legutóbb a McLaren-Mercedes főnökének lányával, Sara Ojjeh-vel járt, de a kapcsolatnak minden bizonnyal vége szakad Nicole Scherzinger érkezésével.

www.samsungsport.hu