Futsal: A világ legjobbjai Debrecenben

futsal1.jpg Jövő szerdán, azaz november 14-én kezdődik Debrecenben az a négycsapatos nemzetközi futsal torna, amelynek rangját mutatja, hogy a másfél hete véget ért nemhivatalos világbajnokság négy legjobb együttese közül három is részt vesz rajta.

A Főnix Csarnok vendége lesz – a kontinens egyik erős válogatottja, Törökország társaságában – a világkupa győztese, Brazília, az ezüstérmes Irán és persze az előkelő negyedik helyet megszerző Magyarország.

Magyarország – Brazília november 17-én

Az ötéves fennállását ünneplő debreceni Főnix Csarnokban hatalmas készülődés előzi meg az eseményt, amelynek részleteivel kapcsolatban pénteken 11. 30-kor Kozma Mihály szövetségi edző részvételével a helyszínen tartanak sajtótájékoztatót a csarnok vezetői.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a napi jegyeken túl bérleteket is kibocsátanak a rendezők: a háromnapos diák-, és nyugdíjas bérlet ára 2500 forint, a felnőtté 4000, míg egy-egy napi belépő 1500 Ft-ba kerül. A jegyek az ismert debreceni jegypénztárak mellett a Ticket Pro országos hálózatán keresztül is megvásárolhatók.

A magyar válogatott kerete:

Balázs Zoltán (Székelyudvarhelyi SK), Pallai Gábor (MVFC-Berettyóújfalu) – kapusok;

Tóth Szabolcs (Székelyudvarhelyi SK), Gyurcsányi Zsolt (Székelyudvarhelyi SK), Lódi Tamás (Székelyudvarhelyi SK), Madarász János (Székelyudvarhelyi SK), Szabó Zoltán (Székelyudvarhelyi SK), Szente Tamás (Megatherm Gödöllői FK), Baranyai Pál (Megatherm Gödöllői FK), Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu), Sivák Péter (Colorspectrum Aramis), Csúri Csaba (Első Beton Szeged), Németh Péter (Üllő FC Cső-Montage), Krizbai György (Üllő FC Cső-Montage), Dróth Zoltán (Euro Mobil-Trans Győr) – mezőnyjátékosok.

A legjobban vár összecsapás, a Magyarország – Brazília találkozó november 17-én, szombaton 15 órakor kezdődik.

A program:

November 14., szerda
Irán – Brazília 17. 00
Magyarország – Törökország 19. 00

November 15., csütörtök
Brazília – Törökország 17. 00
Magyarország – Irán 19. 00

November 17., szombat
Magyarország – Brazília 15. 00
Irán – Törökország 17. 00

Újságírók figyelmébe!

A tornára a megszokott press@mlsz.hu cím mellett az info@fonixinfo.hu címen is lehet akkreditálni. A belépőket a mérkőzések napján, a helyszínen vehetik át a sajtó képviselői.

www.mlsz.hu