Kimi Räikkönen állítólagos afférja

ilta.jpg

A finn közvéleményt továbbra is nagy izgalomban tartja Kimi Räikkönen állítólagos afférja egy olasz színésznővel. Valentina Gionia egy olasz bulvárlapban "tálalt ki". Állítása szerint 2006 augusztusáig találkozgatott a finn versenyzővel, kapcsolatuk akkor már körülbelül egy éve tartott. A bökkenő az, hogy Kimi 2004. júliusa óta házas.

A lapok most azt találgatják mennyire lehet adni Valentina állításaira. Mindenesetre sztorijában van néhány furcsa, vagy egyenesen ellentmondásos dolog, amint azt az Iltalehti.fi honlap összefoglalta. Lássuk a fő pontokat:

Valentina azt állítja, hogy 2005 szeptemberében, egy milánói night clubban találkozott a Forma-1-es sztárral. Együtt buliztak, majd távozáskor csókolóztak és telefonszámot cseréltek.

A honlap ezzel szemben azt állítja: Kimi 2005 őszén nagyon elfoglalt volt. Augusztusban Finnországban tartózkodott. A Török Nagydíjat követően Jennivel együtt utaztak haza Svájcba, majd innen az Olasz Nagydíjra Monzába.

Valentina azt állítja, hogy 2006 áprilisában elkísérte Kimit az imolai versenyre és együtt aludtak a szállodában.

Valójában azon a versenyen Kimivel volt felesége is és amint azt fotók is igazolják igen boldogan járkáltak a boxutcában kéz a kézben.

Valentina azt állítja, hogy nyolc alkalommal is járt Kimi zürichi otthonában. A lány szerint Kimiéknek három hálószobája és egy hatalmas úszómedencéje van. Nem látott női holmit a házban.

Valójában Kimiék házában hat hálószoba van és egy nagynak egyáltalán nem nevezhető úszómedence. Mivel Jenni ideje nagy részét ott tölti, elég furcsa, hogy Valentina nem látta a holmijait.

Valentina azt állítja, hogy 2006 augusztusában elhagyta Kimit, miután a televízióban egy versenyen mutatták Jennit és megtudta, hogy ő Kimi felesége.

Valójában 2006 augusztusában két futam volt: a Magyar és a Török Nagydíj, és egyiken sem mutathatták Jennit, mivel nem volt ott.

Valentina azt állítja, hogy nem tudta, hogy Kimi házas.

Válasz: Ez nehezen elképzelhető, hiszen Kimiről sokat szerepel az olasz médiában is.

Valentina azt állítja, hogy utoljára 2007 júniusában találkozott Kimivel egy milánói étteremben (ekkor már nem voltak együtt).

Valójában 2007 júniusában Kimi Észak-Amerikában töltötte ideje nagy részét, lévén akkor volt a Kanadai és az Amerikai Nagydíj. Igaz, egyszer visszautazott Olaszországba a Ferrari 60. születésnapjára, de akkor is csak Maranellóban volt, amely 170 km-re fekszik Milánótól.

www.f1bulvar.blogol.hu