December 14-től kapható az új Küzdőtér Magazin!

Sok újdonsággal, és egy kifejezetten nagy vihart kavaró hírrel: létre jöhet a Dariusz Michalczeweski vs Graciano Rocchigiani III? Igy újra címlapra került két sokat próbált harcos.

Két oldalon számolunk be a nagy érdeklődéssel várt Calzaghe- Kessler mérkőzésről. Ebben a hónapban csak legek mérkőztek, mint Vargas – Mayorga és Hatton- Mayweather, természetesen olvashatnak a mérkőzésről és annak következményeiről.

kuzdoter.JPG

Valujev újra világbajnok akar lenni, a célkeresztben Chagaev, de hozzá Lyakhovichon keresztül vezet az út. Vajon sikerül-e az óriásnak? Beszámolunk Artur Abraham parádés mérkőzéséről, és Regina Halmich utolsó mérkőzéséről. Természetesen nem maradhatott ki Cotto – Mosley és Dimitrenk – Hoffman mérkőzésekről a beszámoló. Erdei, Balzsay és Bedák bevették Drezdát, beszámoló a gáláról. Hazai eseményekről is bőven olvashatnak a magazinban. Orosháza, nem lesz kedvenc helye Popovis Tamásnak és Nagy Tibornak, beszámolunk a gáláról. Amatőr bokszolóinknak sűrű az év vége, felnőtt férfi, női és junior országos bajnokságokról olvashatnak a lapban, sok–sok fotóval fűszerezve. A küzdősport szerelmesei sem maradnak olvasni való nélkül, Viadal No. 4. Fantasztikus mérkőzések, fantasztikus képek, beszámolónkban a viadalról. Poszteren Juan Carlos Gomez, és még sok érdekesség a küzdőtér magazinban.

Jó szórakozást, és boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak.

Forrás: id. Perutek János