Talmáék a motor beállításán dolgoztak

talmacsi.jpg

Mivel a motorokon nem volt köridőjelző, az időeredmények nem hivatalosak.

Talmácsi Gábor kellemes emlékekkel tért vissza Valenciába, ahol tavaly hatalmas csatában megszerezte a világbajnoki címet. A már jól ismert pálya és a jerezinél hűvösebb idő fogadta Talmáékat. A három napos teszt első napján főleg a beállításokra helyezett hangsúlyt mindenki, a tapasztalatszerzés került előtérbe. Talmácsiék is több vázgeometria és futómű beállítást is kipróbáltak.

Mivel a motorokon nem volt köridőjelző (transponder), az időeredmények nem hivatalosak.

A keddi eredmény:

1- Simone Corsi apr.rsa 1.39.4

2- Sergio Gadea apr.rsa 1.39.7

3- Gabor Talmacsi apr.rsa08 1.39.9

4- Sandro Cortese apr. Rsa 1.40.1

5- Bradley Smith apr.rsa 1.40.4

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Ma a múlt heti beállításokhoz képest többször is durván változtatunk a motoron. Vázgeometriai és futómű beállításokat teszteltünk. Úgy érzem, hogy jó irányba haladunk, de sokat kell még dolgoznunk, mert ennél lényegesen többre vágyunk. Eddig a gyors kanyarokban voltak problémáim a motorral, de a nap végére sikerült ezt megoldanunk. A következő két teszt napon hasonló ütemben kell haladnunk a fejlődéssel, és akkor eredményes időszakot zárhatunk.

Stefano Favaro, manager nyilatkozata:

Folytatódik a tesztelési program, amit elkezdtünk Jerezben a múlt héten, egyre biztatóbbak az előjelek. Most teljesen más irányt követünk, szeretnénk minél jobban megismerni a motort. Ehhez elengedhetetlen, hogy kipróbáljuk, hol vannak a gép határai. Jóleső érzés volt visszatérni Valenciába, fantasztikus élmények jutottak eszünkbe. Külön köszönet a csapatnak, kiválóan dolgoztak ma.

www.hirado.hu