Megjelent a Küzdőtér Magazin legújabb száma

 A forma a régi, a tartalom új, ezzel a gondolattal jelzem kedves olvasóinknak, hogy utcán van az új, küzdőtér magazin.
 A megszokott negyven színes oldal sok-sok fotóval, beszámolókkal, és hírekkel, szóval érdekességekkel, a küzdősportokat szeretőknek. cimlap_20081.jpgNem véletlenül hangsúlyozom ki a küzdősportokat, hisz a lapban megtalálható, profi és amatőr ökölvívás, K-1, birkózás és judo, szóval van miből válogatni.    Kedvcsinálónak szemezgessünk a tartalomból.
A sport legendákról szóló sorozatunkban Bruce Lee, életének munkásságának bemutatását a második részel, folytatjuk. Külön érdekességként megemlíteném, hogy fiatal újságírónk, ösztöndíjjal Amerikában kutatta a legenda életének fontosabb állomásait.
Roy Jones itt van újra, címmel olvashatnak a boksz legenda, mérkőzéséről, és a folytatás lehetőségeiről. Beszámolunk Chagaev mérkőzéséről, amire elég sokat kellett várnunk. 
Címegyesítés a nagyoknál, Klitschko vs Imragimov, egy nagyon várt mérkőzés esélyeinek latolgatása. Valuev végre újra ringbe lép, álomrangadó cirkálósúlyban. Rajkai Adrián fontos győzelme, címmel számolunk be, a fiatal nehézsúlyú bokszoló, címmérkőzéséről. Boksz gálát rendezett Petrányi Zoltán, képes beszámoló a mérkőzésekről. Vipera hamarosan visszatér, és még sok hír a profibox világából. 
Az amatőrök is megkezdték az évet, képes beszámoló a Bocskai emlékversenyről. Hogyan szerepeltek lányaink, az uniós bajnokságon? Egy újabb olimpikon birkózót mutatunk be, Lőrincz Tamást. A japán aggodalom, a judo jövőéért, és más érdekességek a judo világából.
Végül de nem utolsó sorban, a február 9. K-1 teljes programját – párosítását a résztvevők fotóival, megtalálhatják a lapban.
Jó olvasást kívánok.

Id. Perutek János