OLLÉ: Kezdődik az Öltöző-, folytatódik a Pálya Program

olle.JPG

A Magyar Labdarúgó Szövetség fontos feladatának tartja, hogy elérje: az elkövetkező időszakban érezhetően javuljanak hazánkban a kultúrált sportolás lehetőségei. Ezt a célt szolgálta a 2006. decemberében elindított OLLÉ Pálya Program, s ezt fogja támogatni a most kezdődő OLLÉ Öltöző Program is.

Utóbbi arra hivatott, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő helyi labdarúgópályák öltözőépületei helyébe, az OLLÉ Programiroda által kínált – büféhelyiséggel ellátott – alacsony építési és fenntartási költségű típusöltözők épüljenek. A számos előnyt kínáló, készpénzt, önerőt nem igénylő konstrukcióban többféle, szigorú szakmai véleményezés után kialakított épület-, és szerkezettípus közül választhatnak a jelentkezők.

Folytatódik a sikeres OLLÉ Pálya Program is, azok az önkormányzatok, intézmények, amelyek tavaly nem tudtak bekapcsolódni, de szeretnének modern, minden igényt kielégítő műfüves játékteret, most jelentkezhetnek az OLLÉ Programirodánál.

Az OLLÉ Öltöző és az OLLÉ Pálya Programba egyaránt február 29-ig lehet jelentkezni. Az akciók részletes információi és a jelentkezés feltételei a www.olleprogram.hu oldalon találhatók meg.

www.mlsz.hu