Felföldi Szabolcs a "Hegylakó" ismét a csúcsra tör

fszabolcslead.jpg Felföldi Szabolcs a 2007-es Kempo világbajnoki cím, és az Utcai Harcos abszolút bajnoki cím után MMA szabályrendszerben WFCA Európa-bajnoki címmérkőzésre készül.

Március 29-én a "Hegylakó" egy román ellenféllel készül összecsapni, az XLsport által szervezett K-3 bajnokság fináléjában MMA szabályrendszerben.
A tét, a WFCA világszervezet Európa-bajnoki öve.
Az MMA-ban veretlen Hegylakó ellenfele, nagy valószínűséggel Panin Marius, az aradi Metalbox klub sportolója lesz. A román sportoló 2002 óta minden évben első helyezett Romániában a Görög-Római Harcok versenyeken, 2007-ben WAKO Kickbox román bajnok, ezen kívül 7 alkalommal indult K-1 gálán, ahol 3 vereség és 4 győzelem a mérlege, valamint 7 alkalommal mérkőzött MMA szabályrendszerben ahol 3 győzelem és 4 vereség a mérlege. Panin Marius volt az Utcai Harcosok Szövetsége által szervezett gálák első külföldi győztese.
Nem lesz könnyű dolga Felföldi Szabolcsnak, de a "Hegylakó" a tőle megszokott egyszerűséggel csak annyit közölt, hogy az Európa-bajnoki cím megszerzése után áprilisban nagy durranásra készül, részleteket azonban nem árult el.

k3plakat.jpg

A mérkőzés helye: aTEREM Harcművészeti Központ, 1131 Budapest, Keszkenő u. 18. (Jász u. sarok)
Időpont: 2008 március 29.
Kezdés: K-3 Bajnokság 13 órakor
Belépőjegyek 1000 Ft-ért a helyszínen válthatók.

XLsport