Önvédelmi Szeminárium Robert Manole mesterrel!

karate1.JPG

A Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség, a Békéscsabai Közelharc Stúdió és a MATASZ (Magyar Tartalékosok Szövetsége) Békéscsabai Szervezete megrendezi tavaszi önvédelmi szemináriumát.
 
A foglalkozások helye: Békéscsaba, 2.Számú Általános  Iskola  tornaterme, (Békéscsaba,Luther u).,
Időpontja:

2008.április 12 (szombat) 10.00 – 12.00, d.u.:14.00-16.00
2008.április 13 (vasárnap) 9.00 -12.00

A szeminárium szakmai vezetője Kyoshi Robert Manole VIII.DAN Ju-Jitsu, (Románia), az EJJU (European Jujitsu Union) alelnöke.
Szervezeti vezetője Gregor László V.DAN, A Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség elnöke.

karate2.JPG

Robert Manole VIII.DAN  kimagasló egyénisége a ju-jitsu-nak. A katonai terrorelhárító közelharc technikák avatott szakértője. Számos országban oktatott, ismerik többek között az USA-ban, Izraelben, Németországban, Angliában Az Európai Ju-Jitsu Unió (EJJU) alelnöke. Magyarországon évek óta oktat, a Békés megyei harcművészekkel öt éve van szorosabb munkakapcsolata. Technikáit a szellemesség és praktikusság, oktatását a logika és a szinte végtelen türelem jellemzi

A szeminárium anyaga:  speciális bemelegítés, puszta kezes önvédelem, szituációs gyakorlatok, bothasználat, kés támadás elleni védekezés és késhasználat.

karate3.JPG

A szeminárium nyílt, irányzattól és övfokozattól függetlenül jelentkezhetnek a résztvevők. Külön javasolt azon résztvevőknek, akiknek munkakörükben az önvédelem tudás fontos lehet: rendőrök, határőrök, vagyonőrök.

Ruházat: harcművész ruházat övvel,  melegítő alsó pólótrikóval, egyenruha edzőcipővel. Részvételi díj:3500 ft./fő ill. edzésenként 1500 ft..
A szemináriumon résztvevők emléklapot kapnak.
Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a pénz befizetésével lehet Gregor László szervezőnél. Cím:Gregor László 5600 Békéscsaba, Kézay u.24 sz.E-mail:gregor@internet-x.hu Tel.:06-70-331.5574 Jelentkezési határidő: április 5.
Szálláslehetőség javasolt Békéscsabán, az Arany János Kollégiumban, egyéni rendeléssel. Tel.:06-66- 459-366

karate4.JPG

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!