K&H olimpiai futónap Dunaújvárosban, a Pekingi Olimpiai Játékok jegyében!

futoverseny.jpg

K&H Csoport, a Magyar Olimpiai és Paralimpiai Csapat Bankja, a Magyar Olimpiai Érdemérem kitüntetettje, a Pekingi Olimpiai Játékok évében – és az olimpia jegyében – április 19-én Dunaújvárosban rendezi meg a K&H olimpiai futónapot. Az esemény legizgalmasabb újdonsága, hogy a vidéki K&H olimpiai futónapokon, a résztvevők bevonásával kerül kialakításra az olimpiai öt karika élőkép.

Ha 2008 és sport, akkor Peking és olimpia. Nem véletlen, hogy a K&H Csoport, mint a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója, valamint a Magyar Olimpiai Érdemérem kitüntetettje, ebben az évben még nagyobb hangsúlyt helyez mind az élsport, mind a tömegsportok támogatására.
A K&H futónapokon az elmúlt öt évben összesen 56 000 ember vett részt aktívan. A K&H az idén ismét több ezer mozogni vágyót vár a budapesti és öt vidéki nagyvárosban megrendezendő programokra. A rendezvényeken szeretettel várják mindazokat, akiknek a mozgás hozzájárul céljaik eléréséhez, akiknek fontos az elhivatottság, a kiválóság, akik életüket fiatalosan és dinamikusan élik.

A K&H olimpiai futósorozat legújabb állomása április 19-én lesz, Dunaújvárosban. A K&H olimpiai futónap indulói az olimpia színeinek megfelelő pólóban állnak rajthoz, és a helyszínen élőképben jelenítik meg az olimpiai öt karikát. A futásokat indító startpisztoly 11 órakor dördül el a Városháza téren, hogy a lelkes sportbarátok – akár egyénileg, akár csapatban – nekivághassanak a 3,1 km-es távnak. A K&H olimpiai futásokon – az előző évekhez hasonlóan – idén is számos olimpikon fog részt venni. A futások mellett idén új sportág is megjelenik a rendezvényen, hiszen a résztvevőket – a hagyományos szórakoztató programok mellett – bicikli suli és bringaréna is várja.

K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 205 lakossági fiókkal több mint 550 biztosítást és 2600 banki termékeket értékesítő szerződéses partnerén keresztül többszáz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A K&H Csoport a KBC Csoport tagja. A KBC a belgiumi bankbiztosítási piac második legnagyobb szereplője. Európai szinten a 20 legnagyobb piaci szereplő egyike, Közép- és Kelet Európában pedig az első három között van. A KBC központja a belgiumi Brüsszelben, Európa szívében található. A KBC Csoport a világ több mint 30 országában van jelen, munkatársainak száma 55 000 (akik közül közel 30 000 en dolgoznak Közép- és Kelet Európában) és 12 millió ügyfélnek (Közép- és Kelet Európában pedig körülbelül 8 millió ügyfélnek) nyújt szolgáltatást.

főbb adataink:

K&H Bank
2007. december  31-én:

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 207,2 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 2 422 milliárd forint
működési eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 60,8 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 49,8 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 36,5 milliárd forint

K&H Biztosító
2007. december 31-én

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 9,3 milliárd forint
mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 84,3 milliárd forint
biztosítástechnikai eredmény  (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,6 milliárd forint
adózás előtti eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,2 milliárd forint
adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 2,6 milliárd forint

Forrás: Jéger-Pete Renáta