Hoki: Dunaújvárosban az Aranybikák!

hoki.jpg

Folytatódott a hokiünnep, Dunaújvárosban is nagy sikert arattak az ’A’ csoportos vb-indulás jogát kivívott magyar jégkorong válogatott jelenleg is Magyarországon tartózkodó tagjai: Peterdi Imre és Szélig Viktor elõbb egy internetes élõfórumon válaszolt a böngészõk kérdéseire, majd közönségtalálkozón fogadta a sportág és az Acélbikák régi és új híveit.

Pedró és Vitya dunaújvárosi és dunaújvárosi nevelésû társaik – Ladányi Balázs, Tokaji Viktor, Vas Márton, Vas János és Horváth András – nevében is válaszolt a Dunaújváros Online élõfórumán, majd a játékosok az ünneplõ közönség körébe vetették magukat az Acélbikák dunaújvárosi bázisán, a Gourmand Kávéház teraszán. Itt közönségtalálkozó keretében elevenítették fel a szapporói vb emlékezetes pillanatait, s természetesen az autogramkérõk is örülhettek az Aranybikák szignóinak!

hoki1_1.JPG

hoki2.jpg

A közönségtalálkozó eseményébe már bekapcsolódott Hetényi Zoltán, a válogatott fiatal, tehetséges kapusa is – a Volán ifjú portásáról ugyan kevesen tudják, de szintén dunaújvárosi nevelésû játékos.

Forrás: Balázs Csilla