Kirúgják a Chelsea edzőjét?

avram_grant.jpg

Angliában tudni vélik, hogy még a BL-trófea esetleges elhódítása sem menti meg Grantot a menesztéstől.

Az 53 esztendős Avram Grant (fotó) nehéz napok előtt áll, hiszen csapata szerdán Bajnokok Ligája-döntőt vív Moszkvában az ősi hazai rivális, a Manchester United ellen, s aztán május 28-án az angol szövetség "ítélőszéke" előtt is meg kell jelennie, amiért nyilvánosan a ManU támogatásával vádolta meg a brit futballbírókat.

Legnagyobb gondja azonban házon belül akadhat, közvetlen főnökével. A Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics ugyanis, úgy tűnik elpártolt korábbi támogatottjától…

Angliában tudni vélik, hogy még a BL-trófea esetleges elhódítása sem menti meg Grantot a menesztéstől. Abramovics nem elégedett a csapat játékával, amely eredményes ugyan, de kevéssé látványos, mint José Mourinho idejében.

A Gazzetta dello Sport és egyes brit források értesülései szerint Roberto Mancini lehet a Chelsea új edzője. Az itáliai újság úgy tudja, hogy Abramovics felajánlotta a posztot a olasz bajnoki címet nyert Inter edzőjének.

Az okfejtés szerint azért van szükség éppen az olasz szakemberre, mert ő már dolgozott sztárokkal teletűzdelt kerettel, és tudja, miként kell kezelni azt a helyzetet, amely a Chelsea-nél fennáll. 

www.sportforum.hu