Táncsport: Nyári tábor Szigetszentmiklóson

Dinamikusan fejlődő csapatunk szenzációs helyszínen készül fel a Zánkai Táncfesztiválra és az őszi szezon versenyeire! Készülj fel Te is bajnok párosainkkal, azokkal a versenyzőkkel, akik az elmúlt években sikert sikerre halmoztak!

oazis_wellness.jpg

A nyár folyamán két alkalommal utazunk SZIGETSZENMIKLÓSRA, az OÁZIS WELLNESS PARKBA. Tökéletes körülmények lesznek segítségünkre abban, hogy szakmai hetünk legalább olyan eredményes legyen, mint amilyen a tavalyi évben volt.

oazis_wellness_park.jpg 

Tágas, tükrös termek, profi konditerem fogja biztosítani, hogy felépített szakmai programunkat, s a hagyományossá vált kondicionáló edzéseinket, egy speciális, kifejezetten a második szakmai hétre kidolgozott fitness programmal egészítsük ki. Strand, csúszdapark és kellemes környezet a garancia, hogy felejthetetlen heteket töltsünk itt. S ami nem mindegy – mindez hihetetlenül kedvező áron! (Részletek hamarosan!!!)

oazis_wellness_park1.jpg

2008. augusztus 2-10.
Egy igazán kemény hét, ahol minden adott lesz arra, hogy csúcsformába hozd magad!
Napi hat óra vezetett edzés!
Esti gyakorlás, felszabadult versenyhangulat!
A program több részlete és személyi feltételei még szervezés alatt állnak, de az már biztos, hogy pilates óráinkat a szenzációs Horváth Gréta – a Fitness Company egyik vezető tanára, IFAA referens, Pilates kiképző, aerobik prezenter és személyi edző – fogja vezetni.

2008. június 23-28.
Pár nap a csapatépítés jegyében.
Csapatépítő-tréning, edzésekkel, tartalmas kikapcsolódással és rendkívül hasznos előadásokkal.
Napi három óra edzés!
Gyakorlási lehetőség!

Munkánkat dietetikus és sportpszichológus fogják segíteni!

További információk a www.bolerotse.hu weboldalon.