Meztelenül pózol a Playboyban a gyönyörű szőke teniszező

ashley_harkleroad.jpg

A vasárnap megkezdődött Roland Garroson ugyan nem alkotott maradandót az amerikai Ashley Harkleroad – az első fordulóban kikapott honfitársnőjétől, Serena Williamstől – ám ettől függetlenül többet beszéltek róla, mint a győztesről. A világranglistán mindössze 61. helyen álló csinos fiatal teniszező ugyanis büszkén újságolta, hogy a Playboy augusztusi számának ő lesz a sztárja.

A szép szőke teniszező 6:2, 6:1-re kapott ki Serena Williamstől, tehát gyakorlatilag még megizzasztani sem tudta ellenfelét, az interjúszobában aztán az újságírókat – különösen a férfiakat – annál inkább. Harkleroan ugyanis nagy izgalommal mesélt arról, hogy a világhírű nyuszis magazin, a Playboy augusztusi számában – amely egyébként a tervek szerint július 13-án jelenik meg az Egyesült Államokban – meztelenül lesz látható.
– Sokan bizonyára nem is gondolják, milyen kemény munka volt ez a fotózás – mesélte. – Nagyon boldog vagyok, megkerestek az újság szerkesztői és megmutathatom a testemet. Arról nem is beszélve, hogy én leszek az első teniszező, aki a Playboyban szerepelhet.

A teniszezni négyévesen elkezdő Hakleroad amúgy a teniszpályán eleddig nem tudott igazán maradandót alkotni, a világranglistán a legjobb helyezése a 39. volt, de ennek is már öt éve, s Grand Slam-tornán is csak egyszer, 2003-ban jutott el a harmadik fordulóig, ezt leszámítva mindig korábban kiesett. Éppen úgy mint most, mégis sikerült elérnie – s ez ám az igazi bravúr -, hogy legalább egy napig a Roland Garroson középpontba kerüljön.
 
www.juniorsport.hu