Már kapható a júniusi küzdőtérmagazin! Minden, ami küzdősport.

kuzdoterjunlead.jpg

Kezdeném a hónap legjobb hazai rendezvényével, amit KO KO gálának is mondhatnánk nemes egyszerűséggel, WBO a drogmentes gyermekekért, hat oldalon rengeteg saját fotóval mutatjuk be, a nem mindennapi gálát.

Maradjunk még itthon, Romák bokszoltak rendőrökkel, egy társadalmilag igen fontos rendezvényről is olvashatnak a magazinba. Nincs vége, Belinszky Krisztina két öv birtokosa lett, olvassák el, képes beszámolónkat, a bravúros cinmérkőzésről.  Raiker kupa, karate csapatbajnokság második fordulóján is ott voltunk, bővebben a magazinban. Hóhértól elvették a címet, beszámoló Nagy József mérkőzéséről, és az óriási csalásról, amit elkövettek ellene.  Nézzünk egy –két külföldi eseményt.
De La Hoya vs. Forbes, Arslan első címvédése, Hatton a legnagyobb sztár, Pavlik – Taylor, és még sok érdekesség. Szeretném külön felhívni a figyelmüket arra a két oldalas írásra, ahol a főszerkesztő  és a főmunkatárs elemzi Erdei Madár Zsolt bunyóját, aminek apropóját a sok, véleményem szerint igaztalan vád, amivel Zsoltot illetik.
Nem maradhat el a játék,  továbbra is 5000 forintos Székely Budosport vásárlási utalványokat nyerhetnek a helyes választ adók.
kuzdoterjun.jpg

Jó szórakozást kívánok a küzdőtérmagazin olvasásához.