Euro-2008: Hollandia-Olaszország: Érdekességek fotókkal

Gianluca ZAMBROTTA az olasz válogatott hátvédje (térden) és Gianluigi BUFFON kapus tehetetlenül nézik, amint harmadízben is a hálójukba jut a labda az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Hollandia-Olaszország mérkőzésen a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én.

gianluca_zambrotta.jpg

Edwin van der SAAR holland kapus ünnepel az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Hollandia-Olaszország mérkőzésen a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én, miután csapata Olaszországot 3:0 arányban legyőzte.

edwin_saar.jpg

Edwin van der SAAR holland kapus és kislánya, Lynn, megcsókolják egymást az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Hollandia-Olaszország mérkőzés után a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én, miután a holland együttes Olaszországot 3:0 arányban legyőzte.

edwinsaar_kislanyaval.jpg

Edwin van der SAAR, a holland válogatott kapusa (b) és Alessandro del PIERO, az olasz válogatott csatára üdvözli egymást az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Hollandia-Olaszország mérkőzés után a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én. A holland válogatott Olaszországot 3:0 arányban legyőzte.

edwin_alessandro.jpg

Munkások takarítják az Eb nézői számára kialakított területet Bécsben 2008. június 10-én. Itt az előző éjjel a szurkolók óriás kivetítőn nézték az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Hollandia-Olaszország mérkőzést, melyen a holland válogatott Olaszországot 3:0 arányban legyőzte.

takaritas.jpg

A holland válogatott kezdőcsapata, mely az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában pályára lépett a Hollandia-Olaszország mérkőzésen a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én: (álló sor, b-j) Ruud van NISTELROOY, Edwin van der SAAR, Joris MATHIJSEN, Dirk KUYT, Orlando ENGELAAR, André OOIJER;(elülső sor, b-j) Nigel de JONG, Rafael van der VAART, Giovanni van BRONCKHORST, Wesley SNEIJDER és Khalid BOULAHROUZ.

holland_valogatott.jpg

Az olasz válogatott kezdőcsapata, mely az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában pályára lépett a Hollandia-Olaszország mérkőzésen a berni Stade de Suisse stadionban 2008. június 9-én: (álló sor, b-j) Gianluigi BUFFON, Luca TONI, Gianluca ZAMBROTTA, Andrea BARZAGLI, Christian PANUCCI, Massimo AMBROSINI; (elülső sor, b-j) Marco MATERAZZI, Antonio di NATALE, Mauro CAMORANESI, Gennaro GATTUSO és Andrea PIRLO.

olasz_valogatott.jpg

MTI