Romagnoli a csapatról, a BL-ről, Piatekről és a jövőjéről

Alessio Romagnoli, a Milan csapatkapitánya szerint a csapat az utóbbi időben jó formában van, azonban maximálisan koncentrációra van szükség, hogy elérjék a kitűzött célt. Az olasz válogatott védő reagált a pletykákra és leszögezte, hogy boldog a Milanban és egyáltalán nem áll szándékában klubot váltani.

A Milan a negyedik helyen áll a tabellán, azonban csupán 1 pont a különbség a Romával, a Lazióval és az Atalantával szemben. Gennaro Gattuso együttese két rangadón van túl, a Napoli és a Roma ellen is döntetlen született, hétvégén pedig a csapat a Cagliarit fogadja.

Romagnoli a Nike eseményén beszélt a csapatról, a BL-ről, Piatekről és a jövőjéről.

“Nagyon higgadtan élem meg, hogy én vagyok a csapatkapitány. Jelenleg jó periódusban vagyunk, de csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk megnyerni a Roma elleni meccset, mivel növelhettük volna az előnyünket a negyedik helyen. Közel vagyunk az Interhez a tabellán és még hosszú a szezon. Az Európa Liga kiesés miatt hetente általában egy meccsünk lesz. Koncentrálnunk kell és mindent beleadni a szezon végéig. Hosszú lesz a verseny és még sok van hátra a szezonból, ezért nincs értelme számolgatni. Továbbra is fejlődnünk kell. Több összecsapásunk lesz közvetlen vetélytársakkal, mint például az Atalantával és az Interrel. Továbbá lesznek olyan meccseink, amelyek elsőre könnyűnek tűnnek, de nem azok. Mindent bele kell adnunk, hogy elérjük a célt, amit az előző években elszalasztottunk.” – mondta Romagnoli a rendezvényen.

“Bízunk abban, hogy sok mérkőzést meg tudunk nyerni és elérhetjük a Bajnokok Ligáját. Nagyon örülünk Piateknek. Reméljük, hogy így folytatja és minden meccsen legalább egy gólt fog szerezni. Piatek elszántsága és éhsége lenyűgözött.”

“Donnarumma egy jelenség, ezt mindig is mondtam. A legmagasabb szinten játszik és csak nagyon kevés játékos képes 19 évesen ilyen benyomást kelteni a Serie A-ban és az olasz válogatottban. Ő ezen kevés játékosok közé tartozik.”

Nemrég felmerült az a pletyka, miszerint a Juventus szeretné megszerezni Romagnolit.

“Nem hallottam a pletykákat. Az átigazolási piac zárva van és boldog vagyok itt. Nem látok semmiféle okot a klubváltásra. Megtiszteltetés a Milan csapatkapitányának lenni és nagyon jól érzem magam a csapatban és Milánóban. Amíg jól érzem magam, itt akarok maradni a Milanban. Higuaín? Ő az egyik legjobb csatár a világon. Sajnálom a döntését, de úgy határozott, hogy távozik és ezt tiszteletben tartjuk.”

The post Romagnoli a csapatról, a BL-ről, Piatekről és a jövőjéről appeared first on AC Milan Club Budapest.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS