Maradjon vagy távozzon Gigio Donnarumma?

Az utóbbi hetekben egyre több hír látott napvilágot Gianluigi Donnarumma jövőjével kapcsolatban. Elsősorban a Paris Saint-Germain érdeklődéséről lehet hallani. A francia együttes Leonardo vezetésével megkezdte a tárgyalásokat, amelyek jelenleg állnak, miután a milánói klub visszautasította az első ajánlatot, ami 20 millió euró plusz Alphonse Areola játékjoga volt.

A 20 éves kapus 2015 októberében mutatkozott be a Milan felnőtt csapatában és azóta kulcsember a kezdőcsapatban. Donnarumma eddig 164 alkalommal lépett pályára a csapatban és 59-szer nem kapott gólt. A klubnak a pénzügyek rendezése érdekében valakit fel kell áldoznia a nyári átigazolási időszakban és a lehetséges nevek között Donnarummáé is ott van. Ugyanakkor a Milan szándéka egyértelmű: csak megfelelő ajánlat esetén hajlandó megválni az olasz válogatott kapustól.

Betöltés ... Betöltés …

Donnarumma – aki a legjobban fizetett játékos évi 6 millió euróval – az előző szezonban (is) a Milan egyik legjobbja volt és számtalan alkalommal mentette meg a csapatot a bravúrjaival. Ugyanakkor néhányszor nagyot hibázott, mint például a Sampdoria elleni 1-0-ra elveszített meccsen.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS