“Conti boldog a Milanban és maradni akar”

Ügynöke szerint Andrea Conti mindenképpen maradni szeretne a Milanban és készen áll felvenni a harcot Davide Calabriával a kezdőcsapatba kerülésért.

Conti két évvel ezelőtt érkezett az Atalantától, azonban az első két szezonja nem alakult úgy, ahogy szerette volna. Az érkezését követően súlyos térdsérülést szedett össze, majd újra megsérült és decemberben tért vissza. Az olasz jobbhátvéd az előző idényben 16 meccsen 635 játékpercet töltött a pályán és kiosztott 3 gólpasszt.

Ignazio Abate távozásával két játékos versenyez a jobbhátvéd poszton a kezdőcsapatba kerülésért, nevezetesen Andrea Conti és Davide Calabria.

Conti már jó ideje 100 százalékos állapotban van és Marco Giampaolo rendelkezésére áll. Néhány nappal ezelőtt Nico Schira, a La Gazzetta dello Sport újságírója arról írt, hogy a Tottenham bejelentkezett Contiért, azonban a klub visszautasította a megkeresést.

Ügynöke elmondása szerint Conti boldog a Milanban és határozottan maradni akar.

“Andrea jól van és készen áll arra, hogy nagyszerű szezonja legyen. Conti boldog a Milanban és nincs kétség afelől, hogy egyértelműen maradni akar. Soha nem ijedt meg a versenytől, sőt ez ösztönző számára, hogy még jobb legyen. Tisztában vagyunk az értékével. Andrea feltüzelt és eltökélt, hogy kiharcolja a helyét a kezdőcsapatban.” – nyilatkozta Mario Giuffredi, a játékos ügynöke.

A legutóbbi felkészülési mérkőzésen a Bayern München ellen Calabria kezdett a védelem jobb oldalán, míg Conti csereként lépett pályára Theo Hernández sérülése miatt és a második félidőt balhátvédként játszotta végig.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS