Varga Roland hivatalosan is a Győré

image

U20-as VB bronzérmes támadót igazolt az ETO. Varga szerződtetését az egyesület honlapja is megerősítette. A Bresciától érkező futballista fél + három évre írt alá a zöld-fehér egylethez. Az olasz klubnak opciós joga van az idei, valamint jövő nyárra, ha vissza szeretné vásárolni Vargát.
A 22 éves játékos az ETO TV-nek elmondta, hogy eddig jól érzi magát a Győrnél, szeretne minél többet játszani, be akar kerülni a kezdő tizenegybe, és ott állandósítani kívánja a helyét, de hozzátette, hogy nehéz dolga lesz, hiszen remek futballisták alkotják az ETO keretét, és egyértelmű célkitűzésként fogalmazta meg a bajnoki első hely megszerzését.
Nem csak az új szerzemény, hanem Csertői Aurél is nyilatkozott. A vezetőedző szorgalmazta a keret együtt tartását, hiszen ez fontos lépés a csapat építésben. Ennek jele, hogy a litván légiós, Linas Pilibaitis pénteken írhatja alá új, 2014-ig szóló szerződését.
A lett próbajátékos, Oleg Laizans sorsa a hét végén eldőlhet. A Győri ETO szombaton a Ruzomberok ellen lép pályára, ahol lehetőséget kap majd Laizans is, és ha a szakmai stáb úgy ítéli meg, hogy hasznos tagja lehet a csapatnak, akkor marad a zöld-fehéreknél.
Nicolas Ceolin viszont vélhetően nem Győrben tölti a tavaszi szezont. Klement Tibor, ez ETO ügyvezetője, a gárda hivatalos honlapjának elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak a Budapest Honvéddal, melyek ha sikerre vezetnek, akkor a brazil támadó, kölcsönben a piros-feketéknél folytatja.