Garami József: Az is nagyszerű, hogy idáig eljutottunk

image

Az MTK másodosztályú csapatként harcolta ki az elődöntőbe jutást a Magyar Kupában.

A negyeddöntőben a szintén NB II-s Békéscsaba volt Garami József alakulatának ellenfele, de előtte már élvonalbeli csapatot is búcsúztatott a fővárosi csapat a PMFC személyében. Ezúttal egy jóval nehezebb feladat elé néz a kék-fehér gárda, melynek a Videotonon kellene túljutnia a döntőbe jutáshoz.

Garami József az MTK hivatalos honlapjának nyilatkozott arról, hogy mire számít a mai meccsen. A tapasztalt tréner azt mondta, hogy már az is nagy szó, hogy eddig eljutott a csapat, mivel a Debrecen vagy a Videoton sokkal nagyobb játékosállománnyal rendelkezik, mint ők, de így is beverekedték magukat a legjobb négy közé.

A Hungária körúti együttes vezetőedzője arról is beszélt, hogy ma nem ők lesznek az esélyesek, de olyan eredményt szeretnének elérni, amivel még nyílt lesz a továbbjutás kérdése a visszavágó előtt. Garami mester azt is megemlítette, hogy több sérültjük van. Az egyik legnagyobb hiányzójuk Zsidai László, de ő talán a kispadra már leülhet a délutáni meccsen.

Az MTK várható kezdőcsapata: Groppioni – Wolfe, Kálnoki Kis, Szekeres, Vadnai – Vukmir, Kanta, Ladányi – Könyves, Tischler, Frank.