Magyaros nap Görögországban

image

Rudolf Gergely felépült és gólt szerzett; Megyeri kapott gól nélkül hozott le egy újabb mérkőzést, csapata pedig megnyerte a bajnokságot.
A görög bajnokság 27. fordulójának valamennyi mérkőzését egy időben játszották, és fontos kérdések dőltek vasárnap este.
Az Olympiakosz Pireusz Megyeri Balázzsal a kapujában 1-0 arányban győzött a Panaitolikosz ellen. A pireusziak az újabb három ponttal már akkora előnyre tettek szert a második Panathinakosszal szemben, melyet a hátralevő meccseken már nem tudnak ledolgozni a fővárosiak, akik szintén 1-0-ra tudtak nyerni, góljukat pedig Rudolf Gergely szerezte, aki sérüléséből visszatérve csereként állt be a 64. minutumban, majd nyolc perccel a találkozó vége előtt meglőtte a győztes találatot.
Megyeri Balázs egyébiránt az elmúlt 10 Super League mérkőzéséből összesen kettőt kapott gólt, amivel oroszlánrészt vállalt az Olympiakosz történetének 39. bajnoki címéből, míg Rudolfnak ez volt az első gólja a görög élvonalban. Reméljük mindkettejükre hasonlóan szép jövő is vár, és a magyar válogatott szempontjából sem utolsó, hogy többen is remekül teljesítenek légiósaink közül.