Hiddink Chelsea-ászokat hív

image

Tizennyolc hónapra írt alá a dagesztáni Anzsi Mahacskalához Guus Hiddink, és világos, valamit fel is akar mutatni.
Szinte bizonyos, hogy a holland Guus Hiddink és az általa edzett Anzsi Mahacskala a soros európai nemzetközi kupaporondra nem léphet ki, hiszen az orosz bajnokság felsőházi rájátszásában nem úgy állnak a dolgai…
Ezért aztán a mester a következő orosz bajnokságban akar repülőrajtot venni. Az pedig új labdarúgók nélkül aligha megy. Legalább is a hozzá közelállók szerint új, friss erőket kíván beszerezni. Világos, hogy azon labdarúgóira számít, akikkel korábbi munkálkodása során jóban volt. S itt elsősorban a Chelsea-re gondolunk.
A holland mágus tehát meg akarja szolgálni a pénzét az Anzsinál, ezért gyakorta ereszt meg Londonba telefont. Az az elképzelése, hogy a nyári átigazolási időszakban "elrabolja" a Chelsea-től Fernando Torrest, Ashley Cole-t, sőt Raul Meirelesre is kivetette a hálóját.
– Ezen érdeklődések tényét bajnokság közben nem kívánom megerősíteni – zárkózott el az egyenes válaszadástól Hiddink. – De ami Fernando Torresti illeti, hát, nálam nem fordulna elő az, hogy képtelen hónapokon keresztül gólt szerezni.
Hiddink nem tagadta, egyik kedvenc labdarúgója volt a Chelsea-nél Frank Lampard, aki viszont inkább a Paris SG-hez távozna, ugyanis ritka jó viszonyban volt a korábban a Kékeknél edzősködött, jelenleg a PSG-t felkészítő olasz Carlo Ancelottival. Ezért ne lepődjünk meg különösképpen, ha Lampard nyáron Párizsba költözik.