Breen szerencsétlensége

Craig Breen szerint nagyon csekély az esélye arra, hogy jó eredményt érjen el az IRC írországi futamán. A cseh pilótát technikai problémák akadályozzák az előrelépésben – a harmadik szakaszban például a benzinpumpa romlott el a Peugeot 207 Super 2000-esében, útközben a szerviz felé.

A 21 éves feltörekvő tehetség a 4. leggyorsabb időt autózta az Ír Rally harmadik gyorsasági szakaszán, ám időbüntetései miatt hátrébb sorolták a rangsorban. A szerviz előtti csoportosításról késett el, így megközelítőleg másfél perces büntetést róttak ki rá.
„Már majdnem elértük a szervizt, amikor megtörtént a baj, és probléma jelemntkezett a benzinpumpánál – árulta el Breen. – Nagyon elkeserítő ez a dolog, de ilyen az élet… Az első szakaszokon az volt a fő célunk, hogy összeszokjunk az új autóval és az új csapattal, de szerencsétlenségünkre közbeszólt a szereplésünkbe a technika ördöge. Most azon vagyunk, hogy orvosoljuk a hibát, aztán nyomni fogjuk, ahogy csak lehet, hogy jó eredményeket érjünk el a csapatnak és a Peugeot-nak.”