Pácban van Guus Hiddink

image

Elveszítette irányító karmesterét az orosz válogatott.
Fél Oroszország kétségbeesett, hiszen a "szbornaja" elveszítette talán legféltettebb gyöngyszemét. A CSZKA Moszkva zseniálisan technikás kiválósága, Alan Dzagojev lábtörést szenvedett, és valódi csoda lenne, ha az Eb-rajtig rendbejönne. Ennek megfelelően Guus Hiddink szövetségi kapitány feje most javában fő.
– Az orvosok szerint nem jöhet velünk a lengyelországi, ukrajnai eseményre – újságolta Hiddink -, de állítólag van olyan "csodamágus", aki azt ígérte, hogy ő bizony rendbehozza júniusig a játékost, akinek elveszítése riadalomra adott okot. Elvégre ő mozgatta a selejtezőkön is csapatomat.
Hiddink ugyan bevallottan nem nagyon hisz a mágiában, mégis engedélyezte, hogy Dzagojev felkeressen egy-két természetfeletti erővel megáldott doktort.
– Ez a csonttörés soha rosszabbkor nem is jöhetett volna, hiszen a válogatottam kész, együtt van, igen jó a kollektív szelleme – tette hozzá a holland szövetségi kapitány.
Azon a lehetőségen még elgondolkodik, hogy Andrej Arsavin esetleg kézbe veheti-e a karmesteri pálcát.
– Igaz, már nem éppen fiatal, de a játékot minden szegmenségben átlájta. es még más eshetőség is a fejemben forog, de erről így, április elején talán korai lenne nyilatkoznom.