Ügynöke szerint Calhanoglunak nagy ambíciói vannak

Hakan Calhanoglu ügynöke megerősítette, hogy a játékos nagyon boldog a Milanban és kifejezte maradási szándékát a következő szezonban lejáró szerződésére való tekintettel.

A 26 éves támadó-középpályás remek teljesítménnyel rukkolt elő a Lecce ellen a Serie A újrakezdésekor, két gólpasszal zárt és a csapat négy góljában kulcsfontosságú szerepet töltött be.

“Hakan boldog a Milanban és büszke arra, hogy a 10-es mezszámot viseli a csapatban. Mindenkinek élvezi a bizalmát ennél a dicsőséges klubnál. Egyéni ambíciói is vannak. Calhanoglu jelenlegi szerződése 2021-ben lejár és még nem beszéltem a klub vezetőségével, de nagy ambícióink vannak.” – mondta Gordon Stipic, a játékos képviselője.

“Véleményem szerint nagyon jó meccse volt a Lecce ellen. Mindegyik gólban főszereplő volt. Nem túlzom, ha azt mondom, hogy kiváló felkészülése volt a járvány miatti szünet alatt. Ő egy igazi profi. Személyes és csapat szinten egyaránt fontos törekvései vannak. Nem vagyok meglepve a teljesítménye miatt, de ez csak egy kis része annak, amit látni fogunk tőle.”

“Azt gondolom, hogy Hakan egy olyan játékos, aki képes több pozícióban is játszani, de kétségtelen, hogy ebben a játékrendszerben nagyon jól érzi magát. A csatár mögött remekül teljesít, már Németországban is játszott hasonló szerepkörben. Jól tudja olvasni a játékot és taktikai szempontból rugalmas a pályán.”

“Nem titok, hogy az egyik célja pályára lépni a Bajnokok Ligájában.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS