Massara szerint Pioli identitást adott a csapatnak

Frederic Massara, a klub sportigazgatója szerint az év eleje óta rengeteget fejlődött a csapat és ennek köszönhető, hogy meghosszabbították Stefano Pioli szerződését.

PIOLI SZERZŐDÉSÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL
“Mindig hittünk az edzőben, aki kitűnő munkát végzett. Identitást adott a csapatnak, amely látványos futballt játszik, ezen kívül elősegítette a játékosok fejlődését és jöttek a győzelmek. A csapat exponenciálisan javult, nem csak a szünet óta, hanem január óta. Nagyon boldogok vagyunk, ez egy jól átgondolt, igazságos és megérdemelt döntés volt.”

AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAKRÓL
“Megbeszéljük az edzővel, hogy hol és milyen módon lehetne javítani a csapaton. Alapos értékeléseket készítünk az edzővel. Ez még egy kicsit túl korai, jelenleg az aktuális játékosokra összpontosítunk és meglátjuk, hogy mi történik.”

IBRAHIMOVIC JÖVŐJÉRŐL
“Két naponta meccset játszunk, amint lesz egy kis időnk, leülünk komolyan beszélni. Ibra nyugodt, elszánt és egy igazi bajnok. Ő egy olyan játékos, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni.”

A MERCATÓRA SZÁNT BÜDZSÉRŐL
“Napokon belül meghatározásra kerül a büdzsé. Biztosak vagyunk abban, hogy versenyképesebb csapatot tudunk építeni és megfelelő igazolásokat viszünk véghez.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS